AIJEC ORGANITZA UN SPEED NETWORKING AMB FERRÁN SORIANO, PRESIDENT D’ SPANAIR

L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) organitzen un nou Speed Networking dimecres 10 de febrer i un esmorzar d’emprenedors amb D. Ferrán Soriano, president de Spanair.

La sessió d’ Speed Networking que se celebrará en l’Hotel Grand Marina de Barcelona (de 13:00 a 14:00 h), és un format que estimula les relacions empresarials. Així durant una hora, uns 20 participants mantindran entrevistes curtes en les quals exposaran de forma breu, clara i concisa qué fan i quines oportunitats de col·laboració poden trobar amb altres directius o emprenedors.
 
Després d’aquesta sessió de networking se celebrará en el mateix hotel l’esmorzar amb D. Ferrán Soriano de 14:00 a 16:00.

Donat l’interés i el format de la sessió i que les places són limitades, el convidem a que reservi la seva plaça el més aviat possible, per correu electrónic a:comunicacio@aijec/.es <mailto:comunicacio@aijec/.es> ,aijec@aijec/.es <mailto:aijec@aijec/.es> o trucant al teléfon: 93 430 55 00.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This