AIJEC ORGANIZA UN SPEED NETWORKING AMB EL SR. ARTUR MAS

L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) organitza un nou Speed Networking dimecres que ve 3 de març i un esmorzar d’emprenedors amb el Sr. Artur Mas (candidat a la presidéncia de la Generalitat de Catalunya per Convergéncia i Va unir).

La sessió de Speed Networking que se celebrará en l’hotel Grand Marina de Barcelona (de 13:00 a 14:00h), és un format que estimula les relacions empresarials.Així durant una hora, uns 20 participants mantindran entrevistes curtes en les quals exposaran de forma breu, clara i concisa qué fan i quines oportunitats de col·laboració poden trobar amb altres directius o emprenedors.

Després d’aquesta sesion de networking se celebrará en el mateix hotel l’esmorzar amb D. Artur Mas de 14:00 a 16:00 .

Donat l’interés i el format de la sessió i que les places són limitades el convidem a que reservi la seva plaça el més aviat possible, per correu electrónic a:
comunicacio@aijec.es , aijec@aijec.es o trucant al número de teléfon: 93 430 55 00.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This