CENA-CONCIERTO EN EL CONSERVATORIO DEL LICEU

PROGRAMA DE MECENATGE DEL CONSERVATORI DEL LICEU
La Comissió de Desenvolupament Corporatiu d’AED es complau en comunicar-li que, d’acord amb el protocol de col.laboració establert entre AED i el Conservatori de Musica del Liceu, hem organitzat un SOPAR-CONCERT per a socis i acompanyants, que tindrá lloc el proper dijous, 9 d’octubre en el magnífic recinte del Cercle del Liceu.

L’acte es desenvolupará segons el següent programa:

20:15 – Arribada i recepció-aperitiu amb copa de cava.
20:30 – Concert Líric a la Sala de Música del Cercle, situat en el 2on pis: Recital d’áries d’ópera a cárrec del joves intérprets de la Lírica.

20:50 – Presentació del projecte del nou edifici del Conservatori del Liceu, així com del Programa de Mecenatge, sota el títol:  Participa d’aquesta gran obra, compra  una tecla ( o un piano) Steinway pel Conservatori, a cárrec de la Sra. Maria Serrat, directora general.

Presentació de la marca Steinway, per compte d’un directiu d’aquesta empresa.
Comentari d’AED sobre la importáncia de la col·laboració en la campanya: Compra  una tecla (o un piano) Steinway pel Conservatori.


21:15 – Visita al Cercle i la seva col·lecció d’art modernista (obres de R. Casas i   d’altres artistas).

Sopar-tertúlia a la Sala menjador del Cercle.

23:15 – Conclussió.    
 
Ben segurs de que aquesta nova oportunitat de trovada us satisfará, aprofitem la oportunitat per saludar-vos ben cordialment.

Josepmaria Mató
President de la Comissió de Desenvolupament Corporatiu

 

Reserves:   Per rigurós ordre d’inscripció, fins a un máxim de 50 assistents, socis  acompanyants, a la secretaria d’AED, de 9 a 18 hores. Tel. 93 508 81 45  –  E-mail:asoc-dir@aed96.esPreu del ticket, 55 euros (IVA inclós).

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This