CICLE: DIRECTIU, ÉTICA I SOCIETAT

La Comissió de Desenvolupament Corporatiu d’ AED inaugura un nou cicle d’activitats sota el títol genéric de DIRECTIU, ÉTICA I SOCIETAT. Per aquesta primera ocasió, contarem amb la intervenció de D. Josep Santacreu, conseller delegat de DKV Segurs i D. Ignasi Carreres, professor del departament de Política d’Empresa de ESADE, director de l’Institut d’Innovació Social -també d’ESADE- i exdirector general de Intermón, qui ens parlaran sobre:

LA RESPONSABILIDAT SOCIAL, QUÉ APORTA A L’EMPRESA i A LA SOCIEDAT?

Estem convençuts que l’esforç que puguem fer per a conscienciar-nos com directius de la transcendéncia que la nostra actuació professional té sobre cada organització i sobre les persones que la componen, reverteix en definitiva sobre la societat mateixa. Aixó ens motiva a iniciar aquest nou cicle.

La preséncia de directius que han fet i fan molt en aquest camp, ens ajudará a demostrar que no n’hi ha prou amb preocupar-nos de la Responsabilitat Social Corporativa, sinó també i específicament d’aquesta mateixa Responsabilitat basada en la professionalitat i en el comportament étic, aplicada a cada directiu. D’ella depén molt més del que al principi podem pensar.
Aquest acte tindrá lloc el dimarts 18 de maig de 2010, a les 19:15 hores, en l’Hotel H10 Universitat de Barcelona (Ronda Universitat, 21).
El programa d’aquesta nova activitat, es desenvolupará de la següent manera:

19:15 h.  Trobada i intervenció dels ponents.
20:00 h.  Col.loqui
20:15 h.  NETWORKING obert entre tots els assistents, se servirá un psicolabis.
21:15 h.  Comiat

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This