Cohesió i motivació: Els seus efectes en resultats

Tribuna de Girona, entitat integrada a l’Associació Espanyola de Directius AED, ens ha comunicat la celebració d’un dinar-col·loqui que ha organitzat conjuntament amb el Club del Directiu i l’Associació Gironina d’Empresáries (AGE) sota el títol:
«Cohesió i motivació: Els seus efectes en resultats» .
La conferencia será a cárrec del  Sr. Xavier Grácia, Director de RRHH d’Acesa-Abertis, i el Sr. Marc Soler i Colomer, Soci Director d’Aula32, organitzador dels Jocs Interempreses 2007, el proper dilluns 18 de juny de 2007  a les 13:00hores  a la seu de «la Caixa», al carrer Santa Clara, 11 de Girona.
       
Un cop finalitzada la conferéncia es celebrará un dinar-col·loqui (places limitades) pels assistents. El preu del dinar és de 38€ pels nostres socis i de 50€ pels acompanyants.                 
 
És imprescindible realitzar la reservar anticipadament a la web:www.tribunadegirona.com, o enviant un e-mail a:comunicacio@tribunadegirona.com.
 
Per a més informació pot trucar als telf 972413106. Esperant que aquesta iniciativa sigui del seu interés, rebi una cordial salutació.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This