COM.UNICAR EN EL SEGLE XXI

El Fórum de les Relacions Empresarials i Institucionals d’AED es complau a anunciar la celebració d’una nova trobada, en la qual comptarem amb la participació com a ponent del Sr. Kim Faura, director general a Catalunya de Telefónica España, qui ens parlará sobre: Com.unicar en el segle XXI.

L’impuls a la societat de la informació, entesa com un conjunt de nous patrons d’organització i de relació basats en l’aprofitament de les possibilitats de les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació) és avui un objectiu en totes les societats modernes. En aquest sentit s’observa que el progrés cap a la societat de la informació a cada entorn está associat a la manera que el teixit empresarial evoluciona cap a activitats d’alta intensitat tecnológica. Al mateix temps s’está posant de manifest una correlació directa entre l’aprofitament de les TIC d’una banda i, de l’altra, objectius de primer ordre com ara el creixement económic i els augments de productivitat, en els quals ni Catalunya ni Espanya estan en la posició més desitjable.

Aprofitar les oportunitats de les noves tecnologies de comunicacions de banda ampla (COM.unicar en el S. XXI) exigeix canvis de mentalitat tant en l’oferta com en la demanda de les TIC, alguns dels quals es plantejaran en la ponéncia. Tot aixó, podrá ser objecte de debat en el transcurs d’una interessant trobada, que com és habitual tindrá lloc en el marc d’un dinar-col•loqui el proper dijous 2 de febrer a les 14 hores a la Sala Sud 2-4 del WTC Barcelona (c/ Moll de Barcelona, s/n, Edifici Sud, 1ª planta).

Reserves: per rigorós ordre d’inscripció, a la secretaria d’AED (de 9 a 18 hores). Tel. 93 508 81 45 – Fax 93 508 81 46 – email:asoc-dir@aed96.es

Aperitiu: Club de Directius WTC (Edifici Nord 1ª planta)

Esmorzar-col•loqui: Sala S.2-4 (Edifici Sud 1ª planta)

Tiquet: 40 €

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This