Competitivitat i localització: el model de General Electric

Amb motiu de la presentació de l’Associació Espanyola de Directius-AED a la Comunitat Valenciana, ens complau convidar-li a l’esmorzar de treball en el qual comptarem amb la participació del Sr. Mario Armero, president de General Electric Espanya, qui ens parlará sobre Competitivitat i localització: el model de General Electric.


Clausurará l’acte l’Hble. Sr. D. Gerardo Camps, Conseller d’Economia, Hisenda i Ocupació de la Generalitat Valenciana. AED treballa des de la seva creació, el 1996, per a l’intercanvi d’experiéncies i voluntats entre els directius dels diferents sectors de l’activitat professional. És el nostre desig impulsar aquest objectiu a la Comunitat Valenciana i vam esperar que aquest primer acte es converteixi en un bon punt de partida.


L’esmorzar tindrá lloc el dilluns 3 de juliol a les 14h. en la seu de la Reial Societat Valenciana de l’Agricultura i Esports, carrer Comédies, nº 12 de Valéncia.


Reserves: a través de la Secretaria d’AED.

Teléfon: 902 53 71 53

Correu electrónic:aedcomval@aed96.es.


Tiquet: 40 € IVA inclós.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This