CONFERÉNCIA

Tribuna de Girona, entitat integrada a l’Associació Espanyola de Directius AED, ens ha comunicat la celebració d’una propera conferencia sota el títol:«Una aproximació a Euskadi i les seves expectativas de pau»

 
La conferencia será a cárrec del  Sr. Josu Iñaki Erkoreka, portaveu del PNV al Congrés dels Diputats, el proper dijous 29 de març de 2007 a les 20:15 hores a l’Auditori Narcís de Carreras de la Caixa, c/ Santa Clara, 11 de Girona. 
       
Un cop finalitzada la conferéncia es celebrará un sopar-col•loqui (places limitades) pels assistents amb la preséncia del ponent.
 
El preu del sopar és de 38€ pels nostres socis i de 50€ pels acompanyants.                 

 
És imprescindible realitzar la reservar anticipadament a la web:www.tribunadegirona.com, o enviant un e-mail a:comunicacio@tribunadegirona.com.
 
Per a més informació pot trucar als telf 972413106. Esperant que aquesta iniciativa sigui del seu interés, rebi una cordial salutació.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This