Corporació empresarial ONCE: un repte de diversificació

Esmorzar de treball, en el qual comptarem amb la participació del Sr. Enrique Servando Sánchez, conseller delegat de la corporació empresarial ONCE (CEOSA) qui ens parlará sobre:


La corporació empresarial ONCE:
un repte de diversificació

CEOSA, grup constituït per l’ONCE per a aglutinar les seves activitats empresarials, té el propósit de crear valor de forma sostinguda i a llarg termini per a l’accionista, a través del desenvolupament d’empreses rendibles, capaces de contribuir a la integració laboral de cecs i deficients visuals i de col·laborar en la creació d’ocupació per a altres discapacitats, d’acord amb les polítiques de solidaritat del seu accionista.
 
Així mateix, a través d’una gestió eficient, CEOSA aconseguirá demostrar a la societat, als empresaris i als poders públics, la capacitat de les persones cegues i deficients visuals o amb altres discapacitats per a dirigir empreses.
 
L’esmorzar tindrá lloc el dimecres 26 d’abril, a les dues de la tarda, en l’Hotel Vila Magna de Madrid, (Passeig de la Castellana, 22).
 
Com és habitual, finalitzará abans de les quatre i mitjana de la tarda.
 
Reserves:
A la secretaria d’AED (de 9 a 15 hores). Limitat a 40 comensals.

Tel. 91 523 26 35
Fax 91 523 26 34
correu electrónic:aedmadrid@aed96.és

Tiquet: 50 € (Es prega siguin abonats en el moment de l’acte).ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This