De parc temátic a destinació turística i de vacances

El Fórum de les Relacions Empresarials i Institucionals de l’AED es complau en comunicar-li la celebració d’una nova trobada, en el qual contarem amb la participació com ponent de Dª Mercedes de Pablo, directora general de Port Aventura, que ens presentará la ponéncia:

De parc temátic a destinació turística i de vacances

Port Aventura neix el1995 com una oferta complementária d’oci estival. Després de 12 anys d’activitat, l’inicial parc temátic s’ha convertit en motor indiscutible de la Costa Daurada, amb la intenció de trencar l’estacionalitat del negoci a partir de la creació d’una destinació que engloba diferents productes d’oci i allotjament.
Tot aixó podrá ser objecte de debat en el transcurs de la interessant trobada que, com és habitual, tindrá lloc en el marc d’un dinar col•loqui dijous 14 de juny a les 14.00 hores al WTC Barcelona (Moll de Barcelona, s/n.).
L’esmorzar començará puntualment i finalitzará a les 16:15h.
Reserves: Per rigorós ordre d’inscripció, a la secretaria de l’AED, de 9 a 18 h.:
Tel.:93 508 81 45 – Fax 93 508 81 46 – email:aedcat@aed/96.es 
Places limitades.
Recepció i aperitiu: 14.00h. Club de Directius (Edifici Nord 1ª planta).
Dinar-col•loqui: 14.30h.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This