DINAR AED A MADRID AMB D. JOSÉ IGNACIO GOIRIGOLZARRI, SOCI CONSULTOR DE AZATRA

L’Associació Espanyola de Directius – AED, es complau en comunicar-li la celebració d’un nou esmorzar-col·loqui a Madrid, en el qual contarem amb la intervenció de D. José Ignacio Goirigolzarri, Soci Consultor de Azatra, qui ens parlará sobre:

              «Reflexions sobre la situación económica actual»

D. José Ignacio Goirigolzarri és llicenciat en Ciéncies Económiques i Empresarials per la Universitat de Deusto, i ha realitzat estudis de Finances i Planificació Estratégica en la Universitat de Leeds (Regne Unit).

Després d’exercir durant tres anys com professor de Planificació Estratégica en la Universitat de Deusto, va ingressar en el Banc de Bilbao en 1978 com analista de planificació estratégica.

Deu anys després va formar part de BBV-Holding, la societat que va conduir la fusió del Banc de Bilbao amb el Biscaia i al gener de 1990 va ser nomenat director general adjunt del nou banc. .

Goirigolzarri va ser responsable de campanyes reeixides com el «Libretón», un producte que va assolir la captació de 750.000 nous clients mitjançant regals i sortejos.

En 1992 va ser nomenat director general del BBV i es va responsabilitzar del negoci de banca comercial de l’entitat, que va continuar la seva expansió amb nous productes com el «Hipotecón» i el «Creditón».

Dos anys després es va incorporar al Comité de direcció del BBV i, després de l’anunci de la seva fusió amb Argentaria en 1999, va ser nomenat membre del Comité de direcció de BBVA i responsable de Llatinoamérica.

En 2001 va ser nomenat director general del Grup BBVA i responsable de Banca Minorista, Banca al detall Espanya, Banca al detall a América, Pensions, Banca Privada i I-Banking.

La seva designació com conseller delegat del BBVA (segon banc d’Espanya per capitalització borsária) es va produir al desembre de 2001 i, en compliment de les incompatibilitats establertes pel banc, va abandonar els consells d’administració de Repsol i Telefónica en 2003.

En els últims anys, en la seva labor com gerent s’ha impulsat l’activitat de Bancomer a Méxic i del BBVA a EE UU i ha treballat per a adaptar els recursos i estratégia del banc a les circumstáncies del mercat, un dels motius pel qual el banc no ha hagut de rebre injeccions de diners públics ni fer cap ampliació de capital en l’actual crisi.

És a més Patró d’honor de la Fundació Espanya-USA, vicepresident de Deusto Business School i Patró de la Fundació CEDEIX.

Reserva: en la secretaria de AED a Madrid de 9:00h a 17:00. T- 91 523 26 35.

Preu socio: 50 €
Preu no soci: 70 €

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This