DINAR-COL·LOQUI AMB EL M. Hble. Sr. Artur Mas i GavarrÓ, president de la Generalitat de CataluNYA

L’Associació Espanyola de Directius ha organitzat un dinar-col·loqui amb la intervenció del M. Hble. Sr. Artur Mas i Gavarró, President de la Generalitat de Catalunya.

Més de 200 persones van participar en el dinar de l’AED al World Trade Center de Barcelona en el que el M. Hble. Sr. Artur Mas va parlar sobre les principals mesures del seu govern en matéria económica per fer front a la situació de crisi actual.

Entre els principals temes de la seva ponéncia, el President Mas va destacar la necessitat de rebaixar els impostos a les mitjanes empreses. També va apuntar, entre els canvis de la seva proposta que «les empreses hagin d’abonar l’IVA quan cobrin la factura i no quan l’emeten» i l’eliminació de l’impost de Successions a Catalunya. Mas va admetre la voluntat d’eliminar també l’impost de Donacions, encara que va acceptar que, de moment, no era possible.

El President es va comprometre a treballar per a una major simplificació administrativa i va oferir als directius la seva col·laboració per a desencallar aquells projectes aturats a causa d’un «paperot» administratiu.

Mas, que va respondre a les preguntes dels directius durant el col·loqui posterior al dinar, també va parlar de les polítiques energétiques del Govern, en concret, de les converses amb Gas Natural, estudiant el possible emplaçament d’un magatzem de reserves de gas natural a Súria (Barcelona).

En la seva intervenció, el President va animar als directius presents a l’acte a mantenir el seu esforç inversor, confiant, va dir «en la fortalesa del teixit productiu catalá per a contribuir a la creació d’ocupació a mig termini»

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This