DINAR-COL·LOQUI AMB EL SR. FÉLIX SANZ ROLDÁN

L’Associació Espanyola de Directius-AED organitza un nou dinar-col·loqui a Madrid en el que comptarem amb la participació del Sr. Félix Sanz Roldán, director del Centre Nacional d’Intel·ligéncia, que ens paralrá sobre:

«Els serveis d’intel·ligéncia en suport a les decisions de carácter económic»

El General de l’Exércit Félix Sanz Roldán, va ser nomenat el 3 de juliol de 2009 pel Govern d’Espanya Secretari d’Estat Director del Centre Nacional d’Intel·ligéncia. Al llarg de la seva trajectória professional ha ocupat diferents destinacions: Director General de Política de Defensa (2004), Cap d’Estat Major de la Defensa (JEMAD) entre 2004 i 2008, ascendint al lloc de General de l’Exércit. El 2008, va ser designat Alt Representant en matéria de Política de Defensa Europea per a la Presidéncia espanyola de la UE, amb dependéncia directa del President del Govern i amb rang de Secretari d’Estat. Entre els anys 2004 i 2008 va ser Conseller nat del Consell d’Estat.

Doctor Honoris Causa per la Universitat Alfonso X El Sabio de Madrid, sent el primer General de l’Exércit espanyol en rebre aquesta alta distinció académica, compta amb nombrosos cursos i condecoracions nacionals i internacionals com Comendador de la Legió d’Honor (França), Gran Cordó de Wissam Al Askari (Marroc), Caballer de l’Ordre de Gedyminas (Lituánia) o la Medalla d’Or de Castilla-La Mancha.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This