DINAR-COL·LOQUI AMB LA Sra. MAR GALTÉS, REDACTORA DE LA SECCIÓ D’ECONOMIA DE LA VANGUARDIA Y Sra. ESTHER CASADEMONT, SÓCIA DIRECTORA D’HUNIVERS SEARCH

El Fórum de les Relacions Empresarials i Institucionals d’AED es complau en comunicar-lo la celebració d’un nou dinar-col·loqui, en el que comptarem amb la intervenció de la Sra. Mar Galtés, redactora de la secció d’Economia de La Vanguardia, i la Sra. Esther Casademont, sócia directora d’HUNIVERS SEARCH, qui ens parlaran sobre el recent llibre que han publicat i que está obtenint una excel·lent acollida:

                      «El timo de la superwoman»

Les autores, junt amb les 13 protagonistes que les acompanyen en aquest llibre (EMPRESÁRIES Y DIRECTIVES D’ÉXIT) reflexionen, amb un estil fresc i divertit sobre l’apassionant repte de ser dona – mare – empresária – esposa i directiva alhora ….. i no morir en l’intent ..

Per aprofundir en alguns dels temes que s’aborden al llibre, comptarem també amb la preséncia d’algun dels seus protagonistes, com a: Sra. Ana Ribalta, directora de banca d’inversió i immobiliária del Grup Banc Sabadell i la Sra. Bettina Farreras, consellera delegada de Bassat Ogilvy Barcelona.

Reserves: per rigorós ordre d’inscripció en la secretaria d’AED a Barcelona de 9:00h a 18:00h. T- 93 508 81 45, e-mail: asoc.dir@aed96.es

Preu socis: 48€
Preu no socis: 55€

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This