DINAR-COL·LOQUI DE L’AED AMB L’ HBLE. SRA. JOANA ORTEGA, VICEPRESIDENTA DEL GOVERN DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

El Fórum de les Relacions Empresarials i Institucionals de l’AED ha organitzat un nou dinar-col·loqui amb la intervenció de l’Hble. Sra. Joana Ortega, Vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

En la seva intervenció, la Vicepresidenta del Govern catalá va tractar sobre la reforma a la que s’ha de sotmetre l’Administració pública. En concret, la Hble. Sra. Joana Ortega va insistir en la simplificació normativa i en la simplificació dels processos administratius, com a pases indispensables en aquesta reforma que contribuirá al procés de recuperació económica lligat a la crisi de confiança en la política i en l’Administració que estem atravessant.

Aquesta reforma administrativa passa inevitablement per retallades laborals dels funcionaris. Ortega va concretar les xifres d’aquestes mesures, destacant-ne la reducció de les Conselleries i la limitació a 5 cárrecs de confiança a cadascuna d’elles.

En la seva intervenció, la Vicepresidenta del Govern també va parlar de la crisi de valors que estem visquent i va fer referéncia a un indispensable «canvi de xip» en referéncia a les reformes de l’Administració i a la recuperació del prestigi de l’Administració.

Aquesta trobada de l’AED s’ha celebrat el dijous 3 de març a les 14 hores al Restaurant El Principal (c/ Provença, 286-288).

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This