DINAR-COL·LOQUI DE L’AED AMB L’Hble.Sr.Francesc Xavier Mena, Conseller d’Empresa I OcupaciÓ de la Generalitat de CataluNYA.

El  Fórum de  les  Relacions  Empresarials i Institucionals de l’AED ha celebrat un dinar-col·loqui, amb la preséncia de l’Hble. Sr. Francesc Xavier Mena, Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. En la seva intervenció, el Conseller ha insistit en la necessitat de «recuperar la confiança» per a la superació de la crisi a l’economia catalana.

L’Hble. Sr. Francesc Mena també ha explicat durant el dinar les reformes laborals pendents i la voluntat del seu govern de simplificar les traves administratives i normatives a les quals es veuen sotmeses actualment les empreses. El Conseller ha aprofitat la seva ponéncia per a explicar la composició del seu equip a la Conselleria i ha promés un «canvi radical» en els estudis de Formació Professional.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This