DINAR-CONFERÉNCIA A MADRID AMB EL Sr. JUAN RAMÓN QUINTÁS, PRESIDENTE DE LA CECA

AED es complau en comunicar-li la celebració d’un nou esmorzar-col·loqui a Madrid, en el qual contarem amb la intervenció del Sr. Juan Ramón Quintás, president i director general de la Confederació Espanyola de Caixes d’Estalvi (CECA), qui ens parlará sobre:

  Les perspectives Financeres en el contexto económic actual

Juan Ramón Quintás és Doctor en Ciéncies Económiques (Premi Extraordinari) i ha cursat el Programa de Direcció general en el IESE i els de Mathematical Methods in Investment and Finance i Mathematical Models of Action and Reaction en la International School on Mathematical Systems Theory.

Des de 1971 és Catedrátic Numerari d’Universitat i la seva activitat académica, primer com Director del Departament de Teoria Económica de la Universitat de Santiago i, més tard, fins a 1994, com membre del d’Análisi Económica de la Universitat de La Corunya, s’ha desenvolupat en els camps de la Teoria Económica, l’Economia Aplicada i, molt especialment, les Finances.

Ha estat President del Consell d’Administració de la Societat per al Desenvolupament Industrial de Galícia (SODIGA), Director General Adjunt de Caixa Galícia, Membre de la Comissió Executiva d’ENDESA i Membre del seu Consell d’Administració, així com Conseller Electivo d’Estat.

En 1994 és nomenat Director General de la Confederació Espanyola de Caixes d’Estalvis sent triat com President de la mateixa al maig de 2002 i reelegido al maig de 2006.

És també President del Patronat de la Fundació de les Caixes d’Estalvis (FUNCAS), pertany a la Comissió Gestora del Fons de Garantia de Dipósits en Caixes d’Estalvis, a la Comissió Executiva i Consell d’Administració de LICO CORPORACION, així com a la Comissió Delegada i al Consell d’Administració de CASER i a la Comissió Executiva i al Consell d’Administració d’ESTALVI CORPORACION.

També és Vocal del Comité Executiu i de la Junta Directiva de la CEOE, així com de la seva Assemblea, Membre Numerari de l’Académia Galega de Ciéncies, Patró Vocal de la Fundació Carolina, Membre del Consell Assessor de la Fundació Regna Sofia i Patró de la Fundació d’Estudis Financers.

Reservas: per rigurós ordre d’ inscripció a la secretararía d’ AED a Madrid de 9:00h a 17:00. T-91.523.26.35 ; E-mail:aedmadrid@aed96.es

Preu socio: 50€
Preu no socio: 70€

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This