El port de Barcelona, una finestra física a la globalització

El Fórum de les Relacions Empresarials i Institucionals d’AED es plau de comunicar-li la celebració d’una nova trobada, en la qual comptarem amb la participació com a ponent del Sr. Jordi Valls, president de l’Autoritat Portuária de Barcelona, qui ens parlará sobre:
 
«El port de Barcelona, una finestra física a la globalització»
 
El port de Barcelona és avui la finestra per on aquesta ciutat visualitza l’economia global. Veritablement és una obertura física a la globalització, on es formalitzen i materialitzen tot tipus de transaccions económiques i intercanvis de mercaderies, productes i serveis de procedéncia i destí a nivell mundial.
 
El dinar-col·loqui tindrá lloc el próxim dijous 28 de juny, a les 14:00 hores, a la Sala Europa del World Trade Center de Barcelona (c/ Moll de Barcelona, s/n, edifici Sud, 1a planta). El dinar començará puntualment i finalitzará a les 16:15 h.
L’assisténcia a l’acte es confirma per rigorós ordre d’inscripció,  a la secretaria d’AED, de 9 a 18 hores.
Tel. 93 508 81 45 – Fax 93 508 81 46 – Correu electrónic:aedcat@aed96.es

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This