Emprendre després d’haver emprés

La Comissió Júnior de l’Associació Espanyola de Directius – AED ha organitzat un sopar-col·loqui per al proper dilluns, dia 20 de febrer.
 
En aquesta ocasió, comptarem amb la participació del Sr. Javier Benavente, president d’ALARES Human Services i president de la Fundació ALARES, el qual ens parlará Emprendre després d’haver emprés.
 
Javier Benavente va ser el fundador el 1985 d’Alta Gestió, llavor de l’actual Human Group, el major grup espanyol d’Outsourcing de processos de negoci intensius en Recursos Humans. Des de llavors, el grup s’ha anat diversificant dintre d’aquest camp d’activitat, creant Eurocen, Extel-CRM i finalment Eurovendex.
El passat any Benavente ven Human Group i es dedica íntegrament a impulsar ALARES Human Services, del que és promotor i principal accionista. ALARES, experta en assisténcia familiar per a la conciliació personal, familiar i laboral, s’ha convertit en la principal companyia del nostre país en aquest ámbit.
 
Reserves:
 
A la secretaria d’AED (de 9 a 18 hores).
Tel. 93 508 81 45
Fax: 93 508 81 46
E-mail:asoc-dir@aed96.es
E-mail:rosaramon@aed96.es
 
Tiquet: 24€.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This