Entrega del Pemi AED al Directiu 2005 : sopar social a Madrid

El Premi AED al Directiu de l’Any és una de les iniciatives més emblemátiques de la nostra Associació, mitjançant la qual es pretén destacar la labor que realitzen els directius al capdavant de les nostres empreses, al mateix temps que es reconeix a la persona que, entre els candidats presentats, mereixi la consideració de millor directiu de l’any.

Per tractar-se d’un esdeveniment singular, confiem poder reunir als socis en l’acte de lliurament del Premi AED al Directiu 2005, que en aquesta edició ha correspost a la Sra. Rosa María García, consellera delegada de Microsoft Ibérica.

Com marca la tradició d’aquesta cerimónia, la guardonada efectuará una intervenció en la qual glossará la seva experiéncia, en aquesta ocasió al capdavant d’una de les companyies multinacionals més arrelades en el nostre país.

Rosa María García rebrá la distinció de mans del Sr. Isidre Fainé, president d’honor de la nostra entitat i president del jurat que va atorgar el Premi, format com en les anteriors edicions per personalitats de l’ámbit empresarial, institucional, académic i mediátic.

Aquest acte tindrá lloc en el transcurs d’un sopar social a la qual podrá assistir amb acompanyant si ho desitja en el Saló Medinaceli de l’Hotel The Westin Palace de Madrid (Plaza de Les Corts, 7), el dimecres 5 de juliol, a les 21 hores.

Inscripcions:
Tel. 93 508 81 45 (de 9 a 18 hores)
Fax 93 508 81 46
E-mail: <asoc-dir@aed96.es>

Si ho desitgen, poden retirar els tiquets amb anterioritat en les oficines de l’Associació abans del 30 de juny.
 
Tiquets:


  • Socis i acompanyants: 65 €.

  • No socis: 80 €.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This