ESMORÇAR DE TREBALL AED AMB D. PAU GUARDANS I CAMBÓ, PRESIDENT D’ IN HOTELS & REAL ESTATE

L’Associació Espanyola de Directius es complau en convocar-li a un nou esmorçar de treball en el qual contarem amb la intervenció de D. Pau Guardans i Cambó, President de In Hotels & Real Estigues, qui ens parlará sobre: 

           «Barcelona: será el turisme el motor de la recuperació?»

Aquest acte tindrá lloc el dimarts 29 de juny de 2010, a les 8:30 hores, en la 3ª planta del Cercle Ecuestre de Barcelona (c/ Balmes, 169 bis). Está previst que finalitzi a les 10 hores.

Enfront d’aquells que creuen que la recuperació vindrá d’una ?nova economia? i que als reptes globals hem d’afegir la refundació del nostre sistema productiu, Pau Guardans sosté la idea que la recuperació ha de venir per nous enfocaments en la gestió d’aquells pilars sobre els quals es va edificar el creixement anterior.

En aquest sentit, el turisme com exponent de l’ economia de l’oci ha de ser un dels motors que ens permetin sortir de la crisi actual.

Reserva d’assisténcia: en la secretaria de AED a Barcelona de 9:00h a 18:00h. T- 93 508 81 45 ; E-mail:asoc-dir@aed96.és.

Preu soci: 25
Preu no soci: 50

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This