Esmorçar de treball amb el Dr. robert Tornabell

L’Associació Espanyola de Directius-AED es complau en convocar-li a l’esmorçar de treball en el qual comptarem amb la intervenció del Dr. Robert Tornabell, catedrátic de Banca i Finances Internacionals de la Universitat Ramon Llull i ex degá de ESADE Business School, qui ens parlará sobre: 

                      El dia després de la crisi

Aquest és també el títol de l’últim llibre publicat pel nostre convidat, en el qual analitza de forma precisa la crisi económica que estem vivint i que, segons les seves paraules és sincrónica, global i extremament dura i perllongada. Va començar amb una bombolla immobiliária, afavorida per tipus d’interés baixos, i li van seguir els excessos del crédit bancari i el col·lapse dels mercats de capitals.

Aquest llibre tracta del camí cap al dia després de la crisi, una crisi que es diferencia d’unes altres perqué es va produir de forma sobtada i es resoldrá a ritmes distints, és a dir, les solucions seran asincrónicas en les diferents parts del planeta.

El Dr. Robert Tornabell és membre de la European Finance Association i autor de nombrosos llibres sobre el sector financer, tres d’ells en col·laboració amb D. Isidro Fainé, president d’Honor de la nostra Associació.

Reserves: per rigurós ordre d’inscripció a la secretaría d’ AED a Barcelona de 9:00h a 18:00h. T- 93 508 81 45 ; E-mail:asoc-dir@aed96.es

Preu soci: 25€
Preu no socio: 50€

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This