I TROBADA DE NETWORKING AMB DIRECTIUS A MADRID AMB LA Sra. PINO BETHENCOURT, SóCIA-DIRECTORA BETHENCOURT STRATEGIC DEVELOPMENT

La Comissió de Desenvolupament Corporatiu de l’AED es complau a comunicar-li l’inici d’una nova activitat a Madrid: «LA TROBADA DE NETWORKING DIRECTIU».

Conscients que impulsar les relacions professionals enriqueix al nostre col·lectiu, hem cregut convenient organitzar aquests trobades, on el principal objectiu será descobrir les oportunitats d’aprofundir en el coneixement mutu entre els socis.

En aquesta primera edició a Madrid comptarem amb la participació de la Sra. Pino Bethencourt, sócia-directora Bethencourt STRATEGIC DEVELOPMENT, professora de l’IE Business School i autora de dos best seller: «El éxito en 6 cafés» i «Toma las riendas», qui ens parlará sobre:

             «Networking per véncer la crisi»

Les crisis económiques es caracteritzen per la desconfiança a nivell macro, als mercats, la borsa i els missatges dels mitjans, peró també a nivell micro, congelant transaccions interpersonals entre empresaris i directius a tots els nivells.

Pino Bethencourt ens mostrará com el networking és la millor eina per trobar noves oportunitats de creixement, sembrar confiança en la seva empresa i la seva válua personal, i tancar negocis rendibles que impulsin la seva activitat económica.

PROGRAMA:
19:30h: Encontre|Trobada i ponéncia de la Sra. Pino Bethencourt
20:00h: Col·loqui
20:15h: NETWORKING obert entre els assistents
21:15h: Comiat

Reserves: per rigorós ordre d’inscripció en la secretaria d’AED a Madrid d 9:00h a 17:00h. T-91 523 26 35, e-mail: aedmadrid@aed96.es.

Preu soci: 18€
Preu no soci: 30€

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This