José María Tarragó, Vicepresident executiu de FICOSA Internacional: «La gestió de persones des de l’alta direcció»

La Comissió de Gestió de les Persones d’AED a Barcelona ha organitzat un esmorzar de treball amb la participació de D . José María Tarragó, Vicepresident Executiu de Ficosa International, qui ens exposará la seva visió i experiéncies en el marc del cicle:

                      La gestió de persones des de l’ alta direcció


D. José María Tarragó va néixer a Barcelona l’any 1956, va estudiar Enginyeria de Telecomunicacions, va cursar un máster a l’IESE i va treballar en diverses consultores fins que es va incorporar en el grup familiar l’any 1992 per a dirigir la Divisió de Retrovisors. Ficosa és un grup multinacional dedicat a la investigació, desenvolupament, producció i comercialització de sistemes i components per a automóbils, vehicles comercials i vehicles industrials. Fundat l’any 1949, té la seva seu central a Barcelona, i está present amb centres productius, centres d’enginyeria i oficines comercials a 19 països a Europa, Nord América, Sud América i Ásia. Ficosa és proveïdor oficial i soci tecnológic de la majoria de fabricants de vehicles a tot el món.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This