LA GESTIÓ DE PERSONES A LES GRANS ECONOMIES EMERGENTS (LA XINA, ÍNDIA I ALTRES PAÍSOS ASIÁTICS)

La Comissió de Gestió de Persones de l’AED a Madrid ha organitzat un esmorzar temátic que tractará sobre:

«La gestió de persones a les grans economies emergents (La Xina, l’Índia i altres països asiátics) «

Fins ara hi havia dos grans models de gestió de persones: el model americá del qual emanen la gran majoria de les técniques i eines del management modern peró que manté una alta flexibilitat laboral el que dóna a la direcció molta llibertat en quant a les decisions sobre persones i el model europeu que adapta les técniques americanes peró en un context de gran protecció i de majors dosis de paternalisme derivades d’una legislació laboral molt més rígida que l’americana.

Tanmateix, el creixent protagonisme en l’economia mundial dels paises emergents, fa que cada dia més treballadors del món estiguin sent gestionats per un «tercer model». Un model molt desconegut pels nostres equips directius. Cada dia més empreses d’occident estan sent adquirides per companyies de països emergents i cada dia més treballadors del món estan sent gestionats per direccionsd’aquells països.

Per tot aixó, des de la Comissió de Gestió de Persones de l’Associació Espanyola de Directius volem aprofundir en com aquestes economies entenen el factor humá en l’empresa, quins principis i valors inspiren la seva gestió, qué utilitzen d’altres entorns i en qué basen la seva competitivitat. És alguna cosa més per posar valor en els baixos costos?

Sobre tot aixó hem organitzat una jornada amb professionals de la Direcció que tenen experiéncia directa sobre com es gestionen persones a les empreses amb el capital dels esmentats països (La Xina, l’Índia i altres països emergents d’Asía).

Participaran com a ponents:
D. Eduardo Morcillo, soci de InterChina Consultoria
D. Juan Luis Fernández Balaguer, director general Combix-Zydus Group
D. Alain Rauh, exdirector general Flamagas China i exdirector general de Chupa Chups a la Xina
Moderador: D. Alfonso Jiménez, president de la Comissió de Gestió de Persones d’AED

Reserves: per rigorós ordre d’inscripció en la secretaria d’AED a Madrid de 9:00h a 17:00h. T- 91 523 26 35 ; e-mail: aedmadrid@aed96.es

Preu soci: 50€
Preu no soci: 150€

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This