LAURA GONZÁLEZ-MOLERO, Presidenta y Consellera Delegada de Merck a España: «La meva visió i experiéncia en la gestió de persones»

LAURA GONZÁLEZ-MOLERO

Presidenta i Consellera Delegada de Merck a Espanya: «La meva visió i experiéncia en la gestió de persones».

Directiva i empresaria per vocació, Laura González-Molero és presidenta i Consellera Delegada de Merck a Espanya des de gener de 2007.

La seva reeixida trajectória la situa com referent clau en el sector empresarial en el nostre país. Al 2007 Laura va liderar el procés d’integració de la companyia químic-farmacéutica alemanya Merck amb la biotecnológica Serono. La mostra d’aixó és que actualment la companyia és un referent empresarial que manté la seva competitivitat i que ha sabut bregar amb l’actual conjuntura económica.

Ha ocupat llocs de primer nivell directiu en diverses companyies. A més, són nombrosos els seus cárrecs de carácter representatiu en organitzacions empresarials. Entre altres, és Consellera Nacional de l’Associació per al Progrés de l’Adreça (APD), membre del Consell Social de la UNED, membre de la Junta Directiva de l’Institut de Consellers-Administradors (ICA), membre del Patronat de la Fundació Adecco i vicepresident de l’Associació Espanyola de Directius (AED).

Així mateix, ha rebut diversos premis i guardons, entre els quals destaca el premi Executiu de l’any per la Cambra de Comerç de Madrid, concedit per primera vegada a una dona.

Reserves: Atés que les places són limitades, li preguem formalitzi la seva inscripció com més aviat millor. El termini per a efectuar reserves finalitzará el dilluns 15 de febrer a les 17 hores.

El pagament de la inscripció haurá de realitzar-se abans de l’inici de l’acte (per transferéncia bancária) o in situ el dia de l’acte (mitjançant targeta o efectiu).

Preu per a socis AED: 25 euros.
Preu per a no socis: 50 euros.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This