Mango: el seu procés d’internacionalització i creixement

La Comissió d’Innovació i Marketing de l’Associació Espanyola de Directius-AED ha organitzat una nova activitat que comptará amb la participació del Sr. Enric Casi, director general de Mango, qui ens parlará sobre:

Mango: el seu procés d’internacionalització i creixement

Mango constitueix un referent en el món empresarial actual. Ha experimentat una evolució que l’ha fet passar de 48 milions d’euros de facturació al 1995 a 1.100 milions d’euros al 2005, amb una preséncia a 83 països i 870 punts de venda, convertint-se d’aquesta manera en l’empresa espanyola amb major preséncia internacional.
 
Aquest acte tindrá lloc el dijous 18 de maig, a les 19h., en el saló S11-12 de l’Edifici Sur, primera planta del World Trade Center de Barcelona (Moll de Barcelona, s/n).
 
Els interessats a assistir-hi, poden inscriure’s a través de la Secretaria d’AED (telf. 93 508 8145 o correu electrónic:asoc-dir@aed96.es.)
 

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This