SOPAR TEMÁTIC: «EL FABULÓS MÓN DEL JAZZ»

La Comissió de desenvolupament corporatiu organitza un nou sopar temátic, sota el títol:
                              EL FABULÓS MÓN DEL JAZZ

Es contará amb una magnifica JAM SESSION a cárrec del Grup «JAÇ DE GATS», del que formen part els socis de AED Carles Mendieta, membre de la Comissió de Desenvolupament Corporatius i Antoni Rendé.

«JAÇ DE GATS» és un excel·lent grup compost per directius d’empresa. En uns moments en els quals busquem la conciliació dels diferents aspectes de la nostra vida, ens vénen a demostrar que aixó és possible ja que la realitat d’aquest grup es deu al mateix temps que els seus components saben trobar per a conrrear la música, per als assajos i les seves actuacions, el que al final reverteix sens dubte en una millora no solament de la seva qualitat humana sinó també de la seva eficiéncia professional.

Será una magnífica cloenda les activitats de la Comissió en el present curs, celebrant a més a més, l’éxit del grup AED a Linkedin, próxim a arribar ja als 1000 membres.
El programa de l’acte és el següent:

20:30 h. Arribada, aperitiu i espai de NETWORKING.

21:00 h.     Actuació instrumental.

21:30 h.

22:15 h.
     JAM SESSION amb la intervenció de la cantant del grup.

La participació está oberta a no socis i a membres del grup d’AED de Linkedin.
Ticket:

40 euros socis
50 euros no socios

     Sopar, en el qual tractarem sobre  EL FABULÓS MÓN DEL JAZZ, amb Carles Mendieta i Antoni Rendé, com a ponents, seguits d’un col.loqui amb lliure intervenció, tant de la resta d’o como ponentes seguido de coloquio con libre intervención,  tant de la resta d’interprests com de tots els assistents.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This