TECNOLOGIA, CIÉNCIA I EDUCACIÓ EN L’ECONOMIA DEL CONEIXEMENT

En el marc del cicle «Desenvolupament económic basat en el coneixement», impulsat per la Comissió de Gestió del Coneixement de l’Associació, els informem de la celebració d’un seminari dedicat a «la tecnologia, ciéncia i educació en l’economia del coneixement» que tindrá lloc el proper 21 d’abril de 2010 en la Torre Agbar de Barcelona (Av. Diagonal, 211), de 18:30 a 20:45 hores.

En la situació actual que travessa la nostra economia, queda clara la necessitat d’engegar noves dinámiques económiques que tinguin en el Coneixement el principal motor de desenvolupament per a la generació de riquesa i de llocs de treball.

Per abordar aquest debat, de gran transcendéncia per al progrés económic del nostre país, hem configurat un programa amb la intervenció de destacats directius, académics i experts que analitzaran com les iniciatives intensives en tecnologia, ciéncia i educació poden convertir-se en motor de creixement.

PONENTS:

D. Ángel Simón, conseller director general del Grup Agbar
D.Juan Antonio Zufiria, president de IBM Expanya, Portuga, Grecia i Israel i president del Club d’Excel.léncia en Gestió.
D.Antonio Giró, rector magnífic de la Universitat Politécnia de Catalunya
D. Josep Miquel Piqué, conseller delegat de 22@
Dª Montserrat Vendrell, directora general de Biocat (BioRegió de Catalunya)
D. Joan Bordas, director del Consorci per la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Luz de Sincrotrón ALBA

Grácies a la col·laboració de Agbar (soci corporatiu de AED) en l’organització d’aquest seminari, l’assisténcia és gratuïta. 

Reserva: a la secretaria d’ AED a Barcelona de 9:00h a 18:00h. T- 93 508 81 45 – E-mail: asoc-dir@aed96.és

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This