TROBADA ENTRE EL DIRECTIU I L’ ART

A mitjans de l’any passat es va proposar des de la Comissió de Desenvolupament Corporatiu i per iniciativa de Manuel Belmonte, la idea de crear un canal per a facilitar que tots els membres d’AED, els quals gaudien d’una activitat no professional en l’ampli camp de les ARTS PLÁSTIQUES, poguessin entrar en contacte.

Volíem aconseguir que, sumant el potencial creatiu d’aquest grup de socis, amb mitjans com expositors, sales, ponents, organització, esponsors, etc., una activitat lúdica privada es desenvolupés de forma socialment divertida i fos coneguda i gaudida per la resta de socis i amics. Deixávem clar que el motiu principal no seria la qualitat en si sinó la possibilitat de compartir aquesta afició i el mutu intercanvi de coneixements, especialitats i experiéncies entre els socis interessats.

El progressiu contacte de socis-artistes amb l’equip promotor, format per Manuel Belmonte, Mercedes Collantes i Jesús Peiró, ha convertit el projecte en una realitat:  la primera Exposició col·lectiva d’ AED que hem batejat com: TROBADA ENTRE EL DIRECTIU I L’ART; i que quedará instal·lada des del 9 de març al 9 d’abril en el Lobby Bar del EUROSTARS GRAND MARINA HOTEL – World Trade Center de Barcelona.

Us convidem a tots a l’acte d’inauguració i vernissage, que tindrá lloc el dimarts 9 de març, a partir de les 20 hores. En document annex trobareu el PROGRAMA en format pdf, amb tots els detalls.

Reserva d’assiténcia a l’acte d’ inauguració y vernissage:  a la Secretaria d’ AED, de 9:00h a 18:00h. T- 93 508 81 45 ; Fax- 93 508 81 46 ; E-mail:asoc-dir@aed96.es

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This