VISITA A L’EMPRESA DEL SOCI: CONSERVATORI SUPERIOR DE MÚSICA DEL LICEU

Dins del cicle d’activitats de networking que estem duent a terme, la Comissió de Desenvolupament Corporatiu de l’AED, presidida pel Sr. Josepmaria Mató, ha organitzat una nova Visita a l’Empresa del Soci. En aquesta ocasió, el Conservatori Superior de Música del Liceu.

Els socis assitents a l’acte van poder gaudir d’una visita guiada a les noves instal·lacions del Conservatori de Música del Liceu, una institució de 174 anys d’história, de la má de la  Sra. Maria Serrat, Directora General del Conservatori del Liceu i socia de l’AED.

La música va acompanyar els socis de l’AED al llarg de tota la visita. A l’Auditori, els assistents a aquesta activitat van poder gaudir en exclusiva de l’assaig obert del Taller d’Ópera, amb la professora Marta Pujol i alumnes de 3er. i 4rt. de cant. Durant el Cocktail-dinar amb diáleg obert entre els assistents i directius del Conservatori, els socis van gaudir de l’actuació d’un grup de jazz format pels mateixos estudiants del Conservatori.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This