Visita a les instal·lacions del Grup HERA

La Comissió de Desenvolupament Corporatiu d’AED, organitza una nova Trobada de l’Empresa del Soci, en el qual, a manera de conclusió del Seminari sobre «Medi ambient i empresa: més enllá d’un compromís étic», visitarem les importants instal·lacions del Grup HERA a Castellgalí (Barcelona). Ens complau convidar-li especialment a aquest acte que tindrá lloc dimecres, 27 de juny.
El Grup HERA, organització puntera en la Gestió Integrada de Recursos i Ambient, compte amb empreses i plantes de tractament dedicades als quatre «vectors ambientals»: Aigües, Sóls, Residus i Energia, tant a Europa com a Llatinoamérica, promovent, amb esforç propi en I+D+i, un canvi de paradigma ambiental per al tractament de residus que converteix en realitat técnica i empresarial projectes d’Estat com el de la planta d’Ottawa (Canadá), actualment en construcció, que será la primera en el tractament de residus urbans per gasificació mitjançant plasma, punt de referéncia a escala mundial.
La visita es desenvolupará d’acord amb el següent programa:
 
11:30h.     Trobada dels assistents a la seu d’HERA de Barcelona. (Numancia 185, 6ª planta).
 
12:00h.     Trasllat en minibús a la planta de Castellgalí.
13:00h.     Recepció a cárrec del Sr. Jordi Gallego, conseller delegat i soci de AED qui, juntament amb el Sr. Guillermo d’Alessio, director de l’Área de Desenvolupament de Tecnologies Estratégiques, presentaran el Grup HERA als assistents, acompanyant-los en la visita a les instal·lacions centrals i compartint l’experiéncia de més de 6 anys de treball en aquestes noves tecnologies que la situen com referéncia en aquest sector.
 14:15h.      Aperitiu-dinar i col·loqui.
 
16:00h.      Tornada a la seu de Barcelona.
 
17:00h.      Tornada i fi de la  visita.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This