CONFERéNCIA MAGISTRAL DEL DR. VALENTÍN FUSTER A LA FUNDACIÓN RAFAEL DEL PINO

La Fundación Rafael del Pino rebrá, dins del seu programa de Conferéncies Magistrals, al Dr. Valentín Fuster, que pronunciará la conferéncia «Salut, joventut i vellesa»

El Dr. Fuster és Director de l’Institut Cardiovascular de l’Hospital Monte Sinaí de Nova York, cárrec que compagina amb els de Vicepresident del Departament de Medicina d’aquest hospital i President Científic del Centro Nacional de Investigaciones Cardiovasculares (CNIC) de Madrid. És membre de l’Institut de Medicina de l’Académia Nacional de Ciéncies Americana i del Consell Assessor del National Heart, Lung and Blood Institute així com President del Programa de Formació del Col·legi Americá de Cardiologia.

Va obtenir el seu doctorat en Medicina per la Universitat de Barcelona abans de traslladar-se als Estats Units, on va completar la seva formació académica. El Dr. Fuster ha sigut professor de medicina i malaties cardiovasculars a la Mayo Medical School de Minnesota i a l’Escola de Medicina de l’Hospital Monte Sinaí de Nova York així com Catedrátic de Medicina de la Harvard Medical School. Al llarg de la seva prolífica carrera docent i investigadora ha ocupat, a més, els cárrecs de President de l’Associació Americana del Cor i de la Federació Mundial del Cor.

Valentín Fuster és Doctor Honoris Causa per vint-i-set prestigioses universitats i ha publicat més de 800 artícles a les revistes científiques més rellevants, així com dos dels llibres més influents en el camp de la cardiologia clínica i d’investigació. És Editor en Cap de la prestigiosa revista Nature Reviews in Cardiology. Les contribucions del Dr. Fuster a la medicina cardiovascular han tingut un enorme impacte en la millora del tractament de pacients amb patologies del cor.

Cal confirmar l’assisténcia a l’acte a l’adreça d’email:confirmaciones@frdelpino.es).

Fundación Rafael del Pino.
C/Rafael Calvo, 39. Madrid
 
 
 
 
 

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This