El consell de Gas Natural estudiará si accepta les condicions per a continuar endavant amb la OPA

El Consell d’Administració de Gas Natural es reunirá la propera setmana, en una sessió extraordinária, per a analitzar les condicions imposades avui pel Consell de Ministres per a portar a terme l’operació.
Gas Natural valora satisfactóriament l’aprovació del Govern, a pesar d’haver-se imposat una série de condicions que ara haurien de ser analitzades, ja que algunes d’elles no formen part del pla de remeis que la companyia va proposar inicialment.
Des de la presentació de l’OPA sobre Endesa el passat 5 de setembre, l’operació ha complert amb el calendari previst i, amb la decisió del Govern, avui s’han conclós tots els trámits regulatoris. Després de la decisió que adopti el Consell d’Administració, si l’operació continua endavant, la CNMV podrá resoldre sobre l’autorització de l’Oferta, el que, si escau, permetrá l’inici del període d’acceptacions.
L’operació té com objectiu crear una de les primeres companyies energétiques del món, integrant els negocis de gas natural i d’electricitat, en línia amb els projectes en marxa en el sector europeu.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This