Milers de testimonis units per la Max Foundation creen un manifest de suport a Novartis

Barcelona, 21 de febrer de 2007- Més de 20.000 pacients de 81 paísos reben gratuítament Glivec. Segons la Max Foundation «les companyies que copien Glivec encara no han ofert cap ajuda ni programa d’accés a cap pacient, quan molts d’ells ni tan sols poden pagar-se un genéric».

En el cas dels genérics, Novartis s’ha convertit a través de la seva divisió de genérics Sandoz (qualificada com la segona companyia mundial en productes genérics pel seu volum de vendes) en la única empresa farmacéutica que conta amb una posició de lideratge en els segments tant de medicaments innovadors amb recepta com de medicaments genérics.

Amb la divisió de vacunes, la companyia suíssa aposta per alleujar el sofriment i millorar la qualitat de vida de les persones en tot el món amb tractaments per a més de 20 malalties víriques i bacterianes, com la meningitis, la poliomielitis o la diftéria, preventives i evitables en col¢lectius i paísos desfavorits.
 

Nota de premsa NOVARTIS

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This