Neix l’AED Comunitat Valenciana

L’Associació Espanyola de Directius “ AED inicia la seva marxa a la Comunitat Valenciana i ha signat un acord de col¢laboració amb la Reial Societat Valenciana d’Agricultura i Esports (RSVAD), per a celebrar en aquesta seu les seves activitats. Per a començar, AED Comunitat Valenciana ha programat per al proper dia 3 de juliol el seu primer acte públic, un esmorzar de treball amb el president de General Electric, Mario Armero, que clausurará el conseller d’Economia de la Generalitat Valenciana, Gerardo Camps.

El passat 25 de maig va ser constituída l’AED Comunitat Valenciana, un pas important en el projecte d’AED per tenir una preséncia activa en tot el territori espanyol. La Comunitat Valenciana és un motor important de l’economia espanyola, més si cap en els últims anys, i AED desitja contribuir amb la seva preséncia a la promoció de l’activitat directiva i empresarial.

La primera Junta Directiva d’AED Comunitat Valenciana está formada per Juan Enrique Blasco, director d’Unió de Mútues (president); José Luis Fredes, director general de Newman Internacional (vicepresident); Isabel Giménez, directora general de la Fundació d’Estudis Borsaris i Financers (vicepresident); Juan Francisco Latorre, soci director de KPMG; Ricardo López, conseller delegat de UBE Corporation Europe; Miguel Ángel Mallasén, secretari de l’Associació de Directius i Executius de la província de Castelló; Juan Odriozola, director executiu de la Caixa; i Antonio de Papua Ferré (secretari).

L’acord de col¢laboració amb la RSVAD

AED i la RSVAD van signar el passat 24 de maig un acord de col¢laboració mitjançant el qual podrá disposar de la seu de RSVAD, situada al carrer Comédies, 12, per a la celebració de les seves activitats, com ara esmorzars, conferéncies i seminaris. De la mateixa manera, AED es compromet a donar a conéixer entre els seus associats els actes organitzats per la RSVAD, tant culturals com socials i esportius. L’acord va ser subscrit per Carlos Máñez, president de la RSVAD, i Ramon Adell, president de l’AED.

Fundada el 1869, la RSVAD és una institució amb una llarga trajectória “ inicialment vinculada a l’activitat agrícola “ en la promoció de l’activitat económica, cultural i esportiva a la Comunitat Valenciana.

Mario Armero, protagonista del primer acte de AED Comunitat Valenciana

El president de General Electric, Mario Armero, será el protagonista del primer esmorzar organitzat per AED Comunitat Valenciana, en el qual parlará sobre Competitivitat i localització: el model de General Electric. L’acte, que se celebrará el dia 3 de juliol a les 14 hores a la seu de la Reial Societat Valenciana d’Agricultura i Esports, comptará així mateix amb la preséncia del conseller d’Economia, Hisenda i Ocupació de la Generalitat Valenciana, Gerardo Camps.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This