Novartis: Medicina i Salut al segle XXI

El cicle de conferéncies centra la seva atenció en malalties que afecten a la tercera edat; el seu afany divulgatiu abasta les mesures preventives que s’han d’adoptar davant determinades patologies.


  • Les conferéncies, impartides per professionals de la salut, se celebren els dijous del mes de març, excepte el dia 30, a partir de les set de la tarda a casa Golferichs. 
     

  • El cicle está organitzat per l’Adreça de Promoció de Cultura Científica del Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i l’Hospital Clínic de Barcelona, amb el patrocini de l’Institut Novartis de Comunicació en Biomedicina (INCB).


Barcelona, 14 de març de 2006.- El cicle de conferéncies de divulgació científica Medicina i Salut al segle XXI, durant el mes de març, centrará les seves conferéncies en els problemes de salut que afecten a les persones majors. L’objectiu d’aquestes sessions, que se celebren els dijous a partir de les set de la tarda en el Centri Cívic Golferichs, és conéixer d’una forma divulgativa, quins són les principals mitjanes preventives davant determinades malalties, sempre a través de professionals de l’ámbit de la salut.
 
L’Institut Novartis de Comunicació en Biomedicina (INCB) patrocina aquest cicle organitzat per l’Adreça de Promoció de Cultura Científica del Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i l’Hospital Clínic de Barcelona. Malalties de la tercera Edat va ser la conferéncia inaugural d’aquesta nova etapa. El Dr. Ferran Masanés, de l’Hospital Clínica, va realitzar una exposició en la qual va explicar com l’augment de l’esperança de vida en la nostra societat duu implícita una major preocupació pel coneixement de les malalties. La segona exposició es va centrar en la influéncia de l’alimentació en la salut cardiovascular i va estar impartida per les Dras. 
  
Patricia Barroso i Montserrat Cachero de l’Hospital Germans Trias. El próxim 16 de març, la Dra. Isabel Hernández, Cap Clínic de la Unitat de Diagnóstic de la Fundació ACE, abordará el tema de l’alimentació per a cuidar el cervell. En la xerrada explicará com s’altera la conducta alimentária entre els pacients que pateixen trastorns cognitius i la influéncia de la malnutrició en l’incipient deterioramiento de les capacitats cognitives.
 
L’última conferéncia de la temporada tindrá lloc el 23 de març a cárrec de la Dra. Susana Puig del Servei de Dermatología de l’Hospital Clínic, qui parlará de la incidéncia del cáncer de pell entre la població major i de la importáncia d’un diagnóstic a temps.
 
Totes les conferéncies es desenvolupen els dijous a partir de les 19.00 hores en el Centri Cívic Golferichs. L’aforament de la sala és limitat i, per aquest motiu, els assistents deu n inscriure’s préviament via i -mail:golferichs@golferichs.org o per teléfon: 93 323 77 90.
 
L’Institut Novartis de Comunicació en Biomedicina (INCB) va ser creat en l’any 2001 amb la finalitat d’aglutinar activitats al voltant de la comunicació en salut i biomedicina. En aquesta ocasió patrocina Medicina i Salut al segle XXI, que des de la primera edició busca acostar els temes de salut als districtes de la ciutat per a promoure el diáleg entre els participants i els conferenciants.
 
Novartis AG (NYSE: NVS) és capdavanter mundial en investigació, desenvolupament, producció i distribució de fármacs, i el seu principal objectiu és protegir i millorar la salut i el benestar dels pacients. Novartis és l’única companyia que ha assolit una posició de lideratge a escala mundial en productes farmacéutics patentats i genérics, reforçant una cartera de medicaments que inclou fármacs innovadors amb recepta, medicaments genérics d’alta qualitat i marques capdavanteres sense recepta médica (OTC).
 
El 2005 el Grup va assolir una xifra de vendes de 32.200 milions de dólars i un benefici net de 6.100 milions. Aproximadament 4.800 milions de dólars es van invertir en I+D. Amb seu central en Basilea, Suíssa, les companyies del Grup Novartis conten amb una plantilla aproximada de 91.000 persones i estan presents en més de 140 paísos en tot el món.
 
Per a més informació, poden visitar-se les webs <http://www.novartis.com> i <http://www.novartis.es>.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This