PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: «EL DIA DESPRÉS DE LA CRISI» DE ROBERT TORNABELL

Per gentilesa d’ESADE ens complau informar de la presentació del llibre: «El dia després de la crisi» de Robert Tornabell, professor emérit del Departament de Control i Direcció Financera d’ESADE, que tindrá lloc el proper 2 de febrer a Madrid a les 19 : 30h (ESADE, C / Mateo Inurria, 27).

Aquest llibre tracta del camí cap al dia després de la crisi, una crisi que es diferencia d’altres perqué es va produir de forma sobtada i es resoldrá a ritmes diferents, és a dir, les solucions seran asíncrones. Primer s’han recuperat els paísos emergents d’Ásia, després Alemanya, França i Japó (el juny de 2009), posteriorment Estats Units i la majoria dels paísos de la zona euro, peró no Espanya.

Si esteu interessats en assistir, ja que les places són limitades, heu de confirmar l’ assisténcia a través del següent e-mail: maria.goni @ esade.edu, o bé al número de teléfon 91 359 77 14.

Invitació.pdf

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This