Trobar treball a Select, més fácil

El Grup Select acaba de llançar el seu nou portal corporatiu integrant els serveis i marques del grup,Select iHuman Solutions, i convertint-se en una eina indispensable per al sector dels RRHH.
Amb el nou disseny,www.select.es aposta abans de res per la funcionalitat i la coheréncia en la navegació, continguts de qualitat que pretenen aprofundir en el món dels recursos humans i on l’usuari pot accedir de manera rápida i fiable, i una imatge en la qual es combina elegáncia i simplicitat.

Un treball per a cada persona

La gran novetat del Grup Select en el seu nou portal és la creació d’un motor de recerca avançat que permet que tots els candidats registrats trobin una oferta de treball, segons el seu perfil i competéncies.
Especial atenció mereix l’área exclusiva per als seus treballadors, trabajoenselect.com, que permet als col·laboradors gaudir d’avantatges i descomptes en diferents marques i serveis. Els clients, també tenen un tractament exclusiu, al que accedeixen de forma personal per a realitzar consultes sobre col·laboradors, facturació i informacions d’interés, agilitzant moltíssim el seu treball.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This