Els reptes del turisme espanyol en l’horitzó 2020

El Forum de les Relacions Empresarials i Institucionals de la AED es complau en comunicar-li la celebració d’una nova trobada, en la qual contarem amb la participació com ponent de Dª. Amparo Fernández González, Secretária General de Turisme del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, qui ens parlará sobre:              Els reptes del turisme espanyol en l’horitzó 2020El turisme és un sector madur i clau en el desenvolupament de l’economia d’un país, en el qual Espanya des de fa ja temps está tenint en tots els seus aspectes un gran éxit a nivell mundial. La varietat de destinacions, la quantitat d’oferta, els nous canals de distribució i durada de les estades són, entre altres factors, els que ocasionen que el sector es trobi en un entorn molt canviant i competitiu. Per tot aixó l’actual model turístic precisa adaptar-se a les circumstáncies que configuren aquest nou entorn amb la finalitat de continuar sent una destinació capdavantera i una referéncia a nivell mundial.

Tot aixó será objecte de debat en el transcurs de la interessant trobada que, com és habitual, tindrá lloc en el marc d’un dinar-col•loqui dijous 10 de maig a les 14.00 hores a la Sala Europa del WTC Barcelona (c/ Moll de Barcelona, s/n, Edifici Sud, 1ª planta).

El dinar començará puntualment i finalitzará a les 16:30h.

Reserves:

Per rigorós ordre d’inscripció, fins a un máxim de 30 persones, a la secretaria de la AED, de 9 a 18 hores.
Tel. 93 508 81 45 – Fax 93 508 81 46 – email:aedcat@aed/96.es


Recepció i aperitiu: 14.00h.
Dinar-col•loqui: 14.30h.
Sala Europa (Edifici Sud 1ª planta)

Tiquet:
45 €

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This