III Trobada de Networking Directiu amb Ludi García, directora de l’Área de Tecnologia i Digital de Ketchum Pleon

La Comissió de Desenvolupament Corporatiu de l’AED organitza la III Trobada de Networking Directivo a Madrid.

En aquesta tercera edició comptarem amb la participació de Ludi García, directora de l’Área de Tecnologia i Digital de Ketchum Pleon (agéncia de comunicació que pertany al Grupo Omnicom). La seva ponéncia porta per títol:

«El networking 2.0 o com servir-te de les xarxes socials i de les plataformes de social media per a gestionar la preséncia a la xarxa»

Un dels avantatges que ha suposat l’aparició i eclosió de les xarxes socials i de social media és l’oportunitat de contactar amb empreses o persones que abans quedaven fora del nostre abast. És la democratizació del Networking. Quasi tots estem a internet d’una o altra manera i per a trobar-nos o posicionar-nos només hem de fer servir les eines que tenim al nostre abast: el coneixement, professionalitat i una bona gestió dels mitjans disponibles és la nostra principal aliada. Per últim, només ens falta una bona estrategia online per a gestionar la nostra marca personal o de la nostra empresa.

Ludi García és des del 2004 Directora de lÁrea de Tecnologia i Digital de Ketchum Pleon on coordina la feina que duen a terme un equip de 21 persones que defineixen i executen estrategies de reputació corporativa online per a clients com: McDonalds, Ikea, Ecovidrio, Nokia, Philips, Yoigo, etc.

Ha sigut directora de Comunicació de Service Point, Cap de premsa de Terra Networks S.A., i Executiva Senior a l’Agéncia de Relacions Públiques i Comunicació S.E.I.S. (Spanish Executive Information Services).

PROGRAMA:

19:00h. Trobada i ponéncia de Ludi García
19:30h. Col·loqui
20:00h. NETWORKING obert entre els assistents
21:30h. Comiat

Les places són limitades.
Preu pels socios AED: 20 euros
Preu pels no socios: 50 euros.
Inscripcions fins el dimarts 1 de març a les 15 hores.

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This