L’apassionant món de la cervesa

La Comissió de Desenvolupament Corporatiu de AED es complau en comunicar-li l’organització d’una nova edició dels nostres SOPARS TERTÚLIA orientades, com és habitual, a fomentar la relació entre socis en un ambient sempre agradable i amb un carácter una mica més lúdic que el dels actes habituals.

En aquesta línia li vam anunciar que per a dimarts que ve, dia 10 de juliol hem preparat aquest nou sopar, en l’Hotel H10 Marina Barcelona, Av. Bogatell, 64-68 (Saló Dionisos), d’acord amb el següent programa:

«L’apassionant món de la cervesa»

SOPAR MARIDAT AMB CERVESES, amb la molt especial col·laboració de CERVECEROS DE ESPAÑA i amb la preséncia del seu president, el Sr. Jacobo Olalla.

L’acte es desenvolupará segons el següent programa:

21:00 h. Arribada dels socis. Aperitiu de benvinguda.
21:30 h. Sopar. Menú amb degustació de cerveses, gentilesa de Cerveceros De España, que agraïm molt sincerament.
23:30 h. Conclusió.

Durant el sopar gaudirem de la intervenció inicial del Sr. Jacobo Olalla i de les explicacions i comentaris oportuns sobre cadascuna de les cerveses seleccionades, així com del motiu del seu maridatge amb cada plat, facilitant la tertúlia sobre el tema el fet d’estar presents també alguns socis experts del sector.

Per rigorós ordre d’inscripció, fins a un nombre máxim de 28 socis i acompanyants, en la secretaria de AED, de 9 a 18 hores (93 508 81 45).

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This