Dinámic creixement de Novartis en el primer trimestre de 2007

Fort rendiment en el primer trimestre de 2007:

-Les vendes netes del Grup milloren un 18 % (+15 % en moneda local) fins a arribar a 9 800 milions de dólars, grácies als excel¢lents resultats de totes les divisions.


-El resultat d’explotació puja un 11 % per la positiva evolució del negoci; aquest increment está per sota del de les vendes netes, degut sobretot a les entrades extraordináries derivades de les desinversiones del primer trimestre de 2006.


-El benefici net augmenta un 11 % fins als 2200 milions de dólars i el BPA puja un 11 % fins als 0,92 USD per acció.

-El resultat d’explotació de les operacions que continuen del Grup puja un 18 % i el benefici net, un 17 %.

-Quatre importants autoritzacions oficials en el primer trimestre: un avanç significatiu per a assolir nous llançaments de productes en el període 2007-2008.


-Entre les autoritzacions del primer trimestre s’inclouen Tekturna (hipertensión – EE. UU.), Lucentis (ceguesa – UE), Exforge (hipertensión – UE) i Sebivo (hepatitis B – Xinesa).


-Finalitzat el posicionament estratégic cap als productes per a la salut, amb farmácia en el nucli dur.


-Previsió de nous récords en el resultat d’explotació i el benefici net de manera continuada en 2007; reafirmació de les perspectives de creixement de les vendes netes del Grup per sobre del 5 % en moneda local.

Descarregar comunicat

ASÓCIATE

Encuentra el entorno, los profesionales, los conocimientos, las experiencias, servicios, proyectos e iniciativas más apropiados para afrontar con éxito tu carrera y favorecer el desarrollo y el crecimiento de tu negocio.

Socios corporativos

 

Contacta con nosotros:

 

900 67 00 97

aed@asociaciondedirectivos.org

Cataluña  |  Madrid  |  Comunidad Valenciana

Andalucía  |  Galicia  |  Canarias

Share This